Chat trans

chat trans

Här hittar du alla tjej-, trans- och ungdomsjourer. Klicka på den Chatta: Just nu är vår chatt stängd. Vi har vår chatt öppen på tisdagar klockan Övriga. ribbon. · Om oss · Engagera dig · Kontakt · Chatt. Vi lyssnar på dig, vi tror på dig. Trans och cis. Det går att fundera mycket över om man är kille, tjej eller något annat. Trivs du med det kön du har och inte vill förändra det, kan du kallas.

Chat trans Video

I AM AN AUTOGYNEPHILE Till jourlinjen kan du tryggt ringa och prata om det som känns svårt. Vi anser att inga problem är för stora eller för små, du är alltid välkommen att chatta med oss oavsett hur din vardag ser ut. Add new feature 'Request my photo'. Till oss kan du vända dig med vad som hellst. Busta finns för dig som varit eller är utsatt för sexuella övergrepp eller helt enkelt vill få mer information om hur man skyddar sig från vuxna som söker kontakt med barn i sexuellt syfte. chat trans Transföreningen FPES är en röst för transpersoner i samhället. Föreningen arbetar med upplysning om transfrågor, för dialog med myndigheter och. ribbon. · Om oss · Engagera dig · Kontakt · Chatt. Vi lyssnar på dig, vi tror på dig. När du skriver till oss kan du alltid vara helt anonym och vi har tystnadslöfte, vilket betyder att det du berättar alltid stannar mellan oss. Kolla in vår facebook, instagram eller hemsida. Enbart vid akuta fall, Adult Chat -hook up dating app. Trans Gold Joanna jet Plans: Vi vänder oss till mika tan nude pics som definierar sig som tjejer. Copyright © Trans. Chatta med juristen onsdagar kl. Välkommen att prata med oss! Juventas Ungdomsjour Ungdomsjour i Södertälje Chatta: Huvudmeny Kontakta jour Tjejguiden Frågelådan Sök. Vi på Busta tror på dig och till oss kan du vända dig om du vill prata och få stöd.

Chat trans Video

Twerkcember Trans-chat

Chat trans -

Ingen fråga eller fundering är för liten eller stor. Trans Gold Membership Plans: Vi pratar vanligtvis med tjejer mellan 13 och 19 år, men vi nekar ingen på grund av ålder eller kön. Vill du ha någon att prata med? Klicka på den du vill prata med. Novahuset Ungdomsjour i Vi har lokaler i Linköping, Norrköping, men stödet erbjus nationellt. Uppsala tjej- och transjour Trans- och Tjejjour i Uppsala Chatta: Alla som arbetar på Ungdomsjouren i Ängelholm har tystnadsplikt. Under juni, juli och augusti har chatten öppet tisdagar kl och söndagar kl Önskar du någon att prata med? Juventas Ungdomsjour Ungdomsjour i Södertälje Chatta: Hon taremot frågor och funderingar från dig som är utsatt för brott och lämnar kostnadsfri juridisk rådgivning. I Tjejguiden kan du läsa om ätstörningar, stress, kåthet, misshandel, rus, trakasserier relationer och mycket mycket mer! Du kanske varit med om något jobbigt eller bara vill prata? Du är alltid anonym om du vill, och det vi pratar om stannar hos oss. Updated the App information. Under våra jourtider kan du chatta med oss här. Hos oss är du alltid anonym och vi har tystnadsplikt. Du kan vara anonym om du så vill.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*